Φωτογραφία γάμου – Σίφνος

Φωτογραφία γάμου στη Σίφνο για άλλη μια φορά.

Ο Κώστας και η Sanem, οι φίλοι και συνάδελφοι τους από τη Γενεύη, οι όμορφες οικογένειες τους από την Ελλάδα και την Τουρκία, ταξίδεψαν στη Σίφνο για να ενώσουν τη ζωή τους και να μοιραστούν χαρά και την αγάπη τους.

Περάσαμε μαζί τους τρεις μέρες ακολουθώντας κάθε δραστηριότητα τους στο νησί. Pre-wedding parties, ήσυχα οικογενειακά γεύματα, ρομαντικά πορτρέτα στο Κάστρο της Σίφνου, παραδοσιακή henna για την πανέμορφη νύφη μας, τελετή γάμου στην Παναγιά Χρυσοπηγή και δεξίωση στην παραλία της Φασολούς.

Θα μας μείνει αξέχαστη η φιλοξενία, η εμπιστοσύνη και πάνω απ’ όλα η φιλία τους. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι για εμάς το πιο ισχυρό κίνητρο και είναι αυτό που δίνει έμπνευση αλλά κυρίως ψυχή στις εικόνες μας. Φεύγοντας από το νησί, πήραμε μαζί μας έναν θησαυρό από εικόνες γεμάτες ομορφιά και συναισθήματα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες γάμου εδώ και περισσότερη δουλεία μας στο site μας www.rchive.gr

Αν σας αρέσει αυτό που είδατε στείλτε μας email στο info@rchive.gr. Θα σας ακολουθήσουμε σε όλο τον κόσμο για να φωτογραφίσουμε το γάμο σας!

Είμαστε οι arChive Visual Storytellers και είμαστε εδώ για να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την φωτογραφία γάμου!

sifnos wedding rchive.gr sifnos wedding rchive.gr sifnos wedding rchive.gr sifnos wedding rchive.gr sifnos wedding rchive.gr sifnos wedding rchive.gr